Værd at vide

Om bilmaling.dk

Bilmaling.dk er en danskejet virksomhed - Siden 2014, hvor engagement og fokus er rettet mod en ting - nemlig at levere den rigtige farve til den rigtige pris!

For os er det yderst vigtigt at producere farver, som er nøjagtige, forudsigelige og konstante, så vore kunder altid får den farvenuance de ønsker.

Det handler ganske enkelt om at ramme den rigtige farve hver gang!

Bilmaling.dk samarbejder med verdens største lakproducent, og anvender SIKKENS cellulosebaserede lakprodukter. SIKKENS er godkendt leverandør af blandt andet BMW Motor Group, Bayern.

Det bør man vide:
Når der repareres med lakstift på metallakker vil metallerne ofte ”lægge sig ned”, hvilket kan give en ændret farvenuance. Reparation med lakstift er ikke 100% optimalt, men afhjælper synlige skader, og beskytter metaldele mod rustdannelser.
Hvide solid farver har oftest mange varianter i samme farvekode, og det er for os ikke muligt at kende den rigtige variant, men anvender altid den vi anser for mest sandsynlig til din bil. Der kan derfor godt være nuanceforskel.

Perlemorslak – 3 lags:
En del biler er lakeret i en hvid perlemorslak, hvilket gør at den er 3 lags, som består af en hvid bundfarve, et lag “perlemorslak og klarlak til sidst. Det er ikke muligt at lave en sådan farve i én lakstift eller spray, men kræver begge lag plus klarlak. Hos bilmaling.dk har vi derfor valgt at medsende perlemorslakken (kun lakstift) uden beregning, såfremt din bil er perlemorshvid.
Hvis du skal anvende spray med hvid perlemorslak bør du have 1 dåse med den hvide bundfarve, 1 dåse med perlemorslak og 1 dåse med klarlak.
Hvis du er i tvivl, så kontakt os – vi hjælper gerne.

Celluloselakken produceres efter ordre, og vi garanterer et farvematch på 95-100%.

BLIV RINGET OP

Så frem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.